Αρχική

Welcome to your new site.

For more information about customizing your site check out learn.wordpress.com

Latest from the Blog

Η λογική της αμερικανικής επιλογής για άρση των κυρώσεων για τον Nord Stream II

Υπό διαμόρφωση το νέο γεωπολιτικό παιχνίδι. Στόχος των ΗΠΑ να μην καταστεί η Κίνα ″καρδιά″ του διεθνούς εμπορίου. Γράφει ο Αλέξανδρος Δρίβας αναδημοσιεύουμε από το http://www.huffingtonpost.gr Η αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν είναι ευανάγνωστη στην Ευρώπη. Συνολικά, το πολιτικό γίγνεσθαι των ΗΠΑ δεν μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό καθώς οι ιστορικές διαδρομές Ευρώπης και ΗΠΑ είναιΣυνεχίστε την ανάγνωση “Η λογική της αμερικανικής επιλογής για άρση των κυρώσεων για τον Nord Stream II”

European Commission approves €100 million funding for EuroAsia Interconnector

By: Tom Russell αναδημοσιεύουμε από το http://www.4coffshore.com The Council of the European Union has approved the allocation of a €100 million grant to the EuroAsia Interconnector electricity interconnector. It forms part of the Recovery and Resilience Plan (RRP) for Cyprus to end the energy isolation of Cyprus, the last non-interconnected EU member state. The 2000Συνεχίστε την ανάγνωση “European Commission approves €100 million funding for EuroAsia Interconnector”

Ψήφισμα Συμβουλίου Ασφαλείας κάτω από το Κεφάλαιο 7

από το Θάνο Χούπη ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ, η Κα ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ, (‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΎ”, από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ της ΕΡΤ “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”), ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (με τη φωτογραφία του αποδεδειγμένα αξιωματικού των Ναζί, αλλά μετέπειτα Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ(!!!), μαζί με τον Γουίλσον, αλλά καιΣυνεχίστε την ανάγνωση “Ψήφισμα Συμβουλίου Ασφαλείας κάτω από το Κεφάλαιο 7”

Get new content delivered directly to your inbox.